Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
viper logoΗ Σειρά VIPER είναι μια ολοκαίνουργια σειρά καλαμιών για σχεδόν όλες τις τεχνικές ψαρέματος.
Τα καλάμια Viper έχουν κατασκευαστεί
με την τεχνολογία Multi-protection Layer technology που σημαίνει πολλαπλές στρώσεις προστασίας!  Ο κύριος στόχος ήταν να παραχθούν ελαφρά και γρήγορα καλάμια τα οποία θα είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά στις κακουχίες καθώς και σε τυχαία μηχανική βλάβη.
toray logo

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε έιναι το high modulus carbon (Εώς 40 τόνους πρέσσα)ώστε να αποκτήσουν το κορυφαίο δυναμικό επίπεδο καθώς και τέλεια αίσθηση στα τσιμπήματα και για έξτρα προστασία στην έξω πλευρά χρησιμοποιήθηκε ταινία Carbon 24 τόνων πρέσσα.
Σε όλα τα Blank το Carbon προέρχεται από τον ηγέτη στα υλικά Carbon την Ιαπωνική εταιρεία ''TORAY'' !!
sic logo
Τα υπόλοιπα υλικά των καλαμιών είναι:
•  SiC οδηγοί με λεπτό κεραμικό εσωτερικά και ελαφρύ αλλά λεπτό μεταλικό σκελετό
•  Πορτογαλικό φελλό υψηλής ποιότητας AA
•  DPS βάσεις μηχανισμών
•  Εποξικές κόλες μακροχρόνιας αντοχής
•  Υψηλής ποιότητας της Gudebrod μεταλλικά αξεσουάρΣτη σειρά VIPER υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες καλαμιών όπως η εξειδικευμένη σειρά VIPER SEA που όπως λέει και το όνομά της έχει κατασκευαστεί ειδικά για θαλλάσια ψαρέματα και διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά.
viper sea logo
Η σειρά περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα όπως τα Viper SEA VEGA Jig 150 με 150gr CW που έχουν κατασκευαστεί για τεχνικές jigging όπως slow, cabura, inchicu στα 2,45 μέτρα και Shore Jigging στα 2,75 μέτρα.
Στην ίδια κατηγορία έιναι και το Viper Sea Arnoy Pilk 200 με 200γρ CW στα 2,75μέτρα ειδικά για Shore Jigging αλλά ποιό σκληρό
thumb Dragon Viper Sea Vega Jig 150 a
Ένα άλλο μοντέλο της σειράς είναι το Viper Sea HD S.D.R Pilk 400 με 400γρ CW ειδικά για βαρύ Jigging (Slow, vertical) όπως και συρτές με νωπό ή ζωντανό δόλωμα στα 2,30μέτρα με βάση ειδικά για multiplier (τυμπάνου)μηχανισμό
thumb Dragon Viper Sea HD Pilk 400 a
και για αυτούς που θέλουν ένα ποιό πολυμορφικό καλάμι στο Shore Jigging ήρθε το Viper Sea Twin Pilk 250 με δύο μύτες με διαφορετικό CW η κάθε μία, εώς 150gr και εώς 250γρ Casting Weight!
thumb Dragon Viper SEA Twin Pilk A
Τα καλάμια Viper Sea μπορείται να τα βρείτε σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα αλλά και στο Eshop μας